Hlavní obsah
Článek

Dvojnásobný Duel VyVolených je za námi. O návrat do vily dva týdny před velkým finále se ve studiu utkali Vladko s Honzou a Pavlína s Evou. Výhře pěti miliónů jsou po dnešní řežbě blíže Vlado a Pavlína, která při svém prvním Duelu s 95 procenty hlasů triumfovala. „Je to úžasný. Nedá se to popsat. Děkuji za podporu,“ nechala se slyšet Pavlína při návratu do vily.

Domů naopak poputuje Honza, kterého do poslední chvíle před vyhlášením výsledků neopouštělo sebevědomí. „Je to špatný pocit a doufám, že se tam najde někdo, kdo jej dokáže porazit,“ narážel na Vlada těsně po svém vypadnutí koloušek Honza.

Po třech vyhraných Duelech se čtvrtý stal osudný slavomance Evě, která veřejně vyhlásila válku Vladovi. Domů odcházela mírně zklamaná. „Myslím si, že je to tím, že jsem projevila svůj názor na Vlada. Já radši budu mít svůj názor, než abych sdílela ten, se kterým nesouhlasím. Otočit se zády k Vladkovi se nevyplácí,“ řekla bezprostředně po vypadnutí Eva.

Velké finále se koná 29. listopadu. Datum konce VyVolených prozradila dnes večer soutěžícím Tereza při přenosu. „Co tady asi tak my čtyři proboha budeme ty dva týdny dělat,“ konstatovala po konci Duelu před Vladem, Pavlínou a Lucií Romana. I nás by to zajímalo.

Reklama

Další články

Načítám