Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Moderátorka Míša Ochotská (39) je po dlouhé době v Praze a zdrží se až do konce roku. Zda poletí s přítelem Lukášem Rosolem na dovolenou, zatím neví. „Jsme na cestách celý rok, tak zvažujeme. Možná si užijeme Čechy, naše rodiny a až po Vánocích odletíme zase na turnaje. Lukáš začíná Katarem," prozradila Super.cz Ochotská.

Ta nyní využívá pracovních nabídek, které jí přicházejí. „Tento týden je pro mě náročný, zajímavý na práci. Vánoční večírky, firemní večírky, makám. Listopad prosinec jsou naše žně, jsou to skvělé měsíce," vysvětluje.

Pomalu Míšu zaměstnávají také přípravy na svatbu. Je to ale prý tak náročné, že si našla pomoc. „Nezvládla bych to zorganizovat sama. Mám pomoc, agenturu, která to se mnou řeší a pomáhá mi,“ říká.

Míša už vybírá svatební šaty, píše seznam hostů, zvažuje místo. „Představu o šatech mám. Přeji si jednoduché šaty, nemám moc ráda nadýchané bombóny. Oslovila jsem Filipa Vaňka, se kterým vybíráme. Možná zvolíme nějakého zahraničního návrháře. Zatím máme 150 hostů a míst několik, které nás zaujaly," dodala Ochotská.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám