Hlavní obsah
Článek

Modelka Vlaďka Erbová (42) vždy platila za jednu z nejvíce sexy modelek u nás. Pyšnila se přírodními dokonalými čtyřkami, měla luxusní ženskou postavičku a krásnou tvář. Nyní drasticky zhubla a je doslova kost a kůže. Víme, co za tím stojí!

"Jsem na teplákový velikosti. To jsou vlastně věci na gumu. Jak to utáhneš, tak ti to je. Vážím 45 kilo. Nejsem úplně zdravá, ale taky nejsem úplně nemocná. Mám problémy se štítnou žlázou, beru léky. Ale naštěstí to není nic smrtelného," řekla Super.cz Vlaďka.

I když se snaží hodně jíst, váha nahoru nejde. Tak začíná alespoň cvičit. "Odhodlala jsem se sportovat. Jak celkově chrastím, potřebuji se zpevnit," prozrazuje.

Jejímu manželovi, fotbalistovi Tomášovi Řepkovi, se hubená Vlaďka líbí. "Tomášovi se strašně líbí hubený těla, jemu moje současná váha v podstatě vyhovuje. Jediné, co mu nevyhovuje, jsou určité partie, které ztrátou váhy mizí taky. Asi si bude muset zvyknout," upřesňuje Vlaďka.

Dokonce uvažuje, že půjde potřetí na plastiku. Při minulých operacích si prsa nechala zmenšit a zpevnit. "Momentálně mám velikost ňader 70b, pan doktor mi kdysi prsa zmenšoval, mám tam malé implantáty. V tuto chvíli tam mám pidi balonky, které udržují tvar. Uvažuji, jestli půjdu na třetí operaci, ale upřímně se mi tam teď úplně nechce," dodala modelka.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám