Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

Je teprve polovina listopadu, ale ty nejlepší dárky pro děti už není jednoduché sehnat. Kdo chce svým dětem pořídit nějaký z hitů letošních Vánoc, měl by si pospíšit. Některé eshopy totiž zcela zrušily poplatek za dopravu a teď hlásí, že dětské tablety LexiTab, svítící Roboryby nebo Strachojedlíci začaly mizet obrovskou rychlostí!

Ušetřete díky dopravě zdarma, dárky kupte už nyní!

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Jedním z eshopů, poskytujícím dopravu zdarma, je i hračkářství Sparkys. Jak samo říká - žádné poplatky za dopravu znamenají více peněz, které můžete utratit za dárky pro vaše blízké. Stačí pár kliků z pohodlí domova a dětský tablet LexiTab, Roboryba, Strachojedlíci anebo Ťapáci se mohou vydat na cestu k vám. Pořiďte dětem dárek, ze kterého budou mít opravdu radost!

Dětský vzdělávací tablet LexiTab - hračka, která rozvíjí vaše dítě

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Absolutní hit letošních Vánoc - dětský tablet LexiTab. Navržen přímo pro potřeby dětských uživatelů. Pomocí zábavných aplikací a her, které je možné stahovat z Lexibook Marketu, si osvojí nejen čtení, psaní, počítání. Tablet LexiTab s rodičovskou kontrolou užívání bude tím nejlepším prvním krokem. Tablet je lehký, s úhlopříčkou 7 palců a pracuje s víceprstými gesty.

Robo ryba jako živá - poprvé navíc ve svítící verzi

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Kdo by neznal roborybu! Připlavala přímo z teplých tropických vod a zimu ráda stráví u vás v akváriu nebo ve vaně! Dokonale napodobuje pohyby skutečné tropické rybky, nově však umí to, co ani její živá předloha nedokáže - svítit! Letošní vánoce můžete vybírat z devíti různých druhů. Koupit je můžete samostatně anebo v sadě s bezpečným plastovým akváriem, hradem a mořskými korály.

Strachojedlík - hračka a chytrá terapeutická pomůcka zároveň!

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Pamatujete si na své dětské strachy? Ze tmy, ze strašidel nebo z pavouků? Škoda, že tenkrát nebyli Strachojedlíci. Tihle roztomilí plyšoví tvorečci bydlí v dětských postelích a svým majitelům pomáhají s každodenními problémy. Jejich velká pusa na zip totiž dokáže zlikvidovat sebevětší problém. Stačí ho popsat nebo nakreslit na kousek papíru a vložit ho Strachojedlíkovi - ten už se o něj postará sám

Ťapáci - bačkory, co cení zuby nebo stříhají ušima

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Klasické papuče už dávno nejsou v kurzu! Teď letí pohodlné domácí bačkory na motivy postaviček z Kozího příběhu! Perfektní teplé a měkoučké Ťapáky můžete pořídit buď jako chlupáče, který s každým krokem cvakne zuby, čerta, který plazí jazyk anebo kozu, která stříhá ušima. Každý krok s Ťapáky na nohou bude stát za to!

Další články

Načítám