Hlavní obsah
Článek

Mají k sobě tak blízko, až se šušká, zda nejsou milenci. Halina Pawlowská (69) a tvůrce jejích legendárních Banánových rybiček Karel Czaban tvoří nerozlučnou dvojku, doteď však bydleli každý jinde. Jak Super.cz oznámil dobře informovaný zdroj, spisovatelce se už samota zajídala, a tak k sobě do podolského sídla nastěhovala svého milého přítele. Stalo se tak jen krátce po smrti jejího manžela. Podívejte se na snímky!

„Karel se k Halině stěhuje. Není to žádná ostuda, však ji také léta doprovázel na akce a většina lidí je dávno bere jako pár, i když měla manžela. A teď, když odešel, aspoň spolu mohou být pořád,“ tvrdí náš informátor.

Super.cz získal snímky, které ukazují, že Czaban je u Haliny opravdu nyní docela často. Fotoreportér ho zastihl před domem Haliny a den předtím také zvěčnil dodávku, která patrně dovezla do domu jeho věci.

Kdo ví, zda ti dva jednou neposvětí svůj přátelský vztah i před úřady a Karel se nestane tak častým zdrojem historek v Halininých knížkách, jako jím byl dosud její zesnulý choť Zdeněk…

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám