Hlavní obsah
Článek

Slovenská herečka Zuzana Norisová se poslední dobou stáhla hodně do ústraní. Důvod je prostý - stala se maminkou, takže světla reflektorů vyměnila za mateřské povinnosti. Ještě předtím ale stihla natočit tak trochu zvláštní film o kravách, který tento týden čeká premiéra.

Jedná se o snímek režiséra Martina Duby Bella Mia, jenž se točí kolem útěku pětičlenného stáda krav, které se pod ‚vedením‘ chytré krávy Bely ze strachu z utracení, jež jim kvůli podezření na nemoc šílených krav hrozí, skrývá v lesích. Úsměvným na poněkud zvláštním výběru tématu je především fakt, že byl film inspirován skutečnou událostí.

Zuzana hraje Lindu, přítelkyni statkáře Pazdery, majitele zvířat (Petr Forman). Ve filmu, jenž divákovi pochopitelně nabídne nejen zvířecí, ale také lidské příběhy, se dále představí herci Igor Orozovič, Anna Fialová, Lukáš Kůrka či Petr Rajchert v roli myslivce Hádka. Hlavní ženskou roli měla hrát původně Betka Stanková, která ovšem měsíc před začátkem filmování zjistila, že je těhotná. Milou shodou náhod také její náhradnice Zuzana Norisová v průběhu natáčení otěhotněla.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám