Hlavní obsah
Článek

Půvabnou brunetku Renátu Czadernovou jsme už dlouho neviděli nikde jinde než na obrazovce TV Nova, kde moderuje zprávy. Na párty ani na žádné společenské akci nebyla, ani sama nepamatuje. "Já ale nikdy nikam moc nechodila, možná kdysi, když jsme vyrážely s Kristinou Kloubkovou," řekla Super.cz.

"Raději se věnuju zvelebování domu, který jsem si pořídila," dodala s tím, že už je na to úplně sama a musí si vystačit s pomocí kamarádů. S manželem se totiž po třech letech rozvádí. "Byli jsme spolu dohromady devět let, od začátku jsme spolu žili, manželé jsme byli tři roky. Někdy se to stává," krčila rameny Renáta. Rozvodové řízení už je v běhu, kdy bude i papírově rozvedená, záleží jen na rychlosti úřadů.

"Já o tom nechci moc mluvit. Mám na to jen dobré vzpomínky. Ne že bych se nechtěla vyjadřovat kvůli nějakým špatným věcem. Dohodli jsme se s manželem, že nebudeme mít problém mluvit o tom, že jsme od sebe, ale nebudeme to rozebírat do hloubky," uzavřela Czadernová, která je prý momentálně bez partnera.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám