Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Je známo, že stylisté to při spolupráci s Terezou Pergnerovou (49) nemají vůbec jednoduché. Moderátorka rozhodně nepatří mezi typ člověka, který si obleče přesně to, co mu profesionálové připraví.

Modla většiny teenagerů devadesátých let si vždy prosadí nějaký prvek, který frčel v době její největší slávy. Moderátorku VyVolených rozhodně nikdy neuvidíte na vysokém podpatku, naopak velmi ráda obouvá jezdecké holiny, traktory či sportovní tenisky, které rozhodně neváhá zkombinovat s elegantním oblečením.

Namísto volných kapsáčů, kterým holdovala v devadesátkách, pak Tereza nyní velmi ráda obléká turecké kalhoty se spuštěným sedem. Prakticky to vypadá tak, že od pasu dolů je Tereza za kluka, vršek pak bývá většinou elegantní za použití vypasovaného sáčka či volných tunik.

Tereza rozhodně nedodržuje aktuální módní trendy a módní odborníci při pohledu na ni vysoce zvedají obočí, rozhodně je třeba ale vyzvednout skutečnost, že zůstává sama sebou a drží si svůj osobitý styl.

Reklama

Další články

Načítám