Hlavní obsah
Článek

To bychom do ní určitě neřekli. Když jsme Nikol Moravcovou (36) viděli naposledy, moderovala zahájení výstavy diamantů a pak drahé šperky předváděla sama na sobě. Přesto ale tvrdí, že jí stačí si takové kousky vyzkoušet a po příteli je nechce.

O to víc to bylo paradoxní, že posledním modelem byly svatební šaty, takže jsme si nemohli nevzpomenout na Nikolinu první reklamu, díky níž se stala populární a vdávala se v ní pro peníze. Nikol chodí s mnohem mladším mužem, než měla v reklamě, a nikdy starší movité partnery nevyhledávala, i když vypadá tak trochu jako zlatokopka.

Její přítel ji sice po roce a půl ještě nepožádal o ruku, ale kdyby tak učinil, na zásnubním prstenu s drahým kamenem netrvá. "Má štěstí, já si tyhle věci díky své práci užiju dost a uvítala bych něco víc simple. Třeba prstýnek z kopretiny nebo pampelišky. Anebo z té vlastně ne, obarvila by mi prst na hnědou," smála se.

"Já si vlastně všechno vybártruju, takže na mě můj kluk hodně ušetří. Tedy kromě jídla. Na to jsem ještě nepřišla a hodilo by se to. V kuchyni se zatím moc neotáčím, ale začala jsem aspoň trochu péct. A možná vás překvapím, ale k Vánocům bych si ze všeho nejvíc přála novou troubu," uzavřela.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám