Hlavní obsah
Famous
Článek

Adele (35) se loni rozhodla přerušit kariéru a začít plodit potomky. Britské hudební zjevení dokázalo do pětadvaceti posbírat devět ocenění Grammy a také Oscara za nejlepší ústřední melodii k filmu. Kolegyním však radí, ať se do plození nepouštějí. Její život se teď prý totiž točí jen kolem dítěte a na hudbu a kariéru nemá čas ani pomyšlení.

Začít plodit děti chce také jedenatřicetiletá americká zpěvačka Kelly Clarkson. Založit rodinu hodlají s manželem Brandonem Blackstockem. Když se s tím svěřila právě Adele, podpory se nedočkala.

„Holka, neměj dítě, protože všechno ostatní půjde stranou. Já teď žiju v babylandu!“ radila prý Adele kolegyni Kelly Clarkson, která to vyzradila magazínu Us Weekly.

Pětadvacetiletá britská zpěvačka porodila prvorozeného potomka Angela loni v říjnu. Počala ho se snoubencem Simonem Koneckim, s nímž žije na anglickém venkově.

Kelly však Adelina rada neodradila. Us Weekly totiž dodala: „Chceme dítě hned! Trénink je cestou k dokonalosti! Takže se snažíme, snažíme, snažíme… Jako králíci!“

Clarkson je nevlastní matkou Brandonových dvou potomků z předchozího vztahu – jedenáctileté Savannah a sedmiletého Setha. „Máme dvě děti. A je to tak báječné. Nikdy předtím jsem děti nechtěla, ale dnes? Dnes chci klidně pět,“ tvrdí vítězka soutěže American Idol z roku 2002.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám