Hlavní obsah
Článek

Byly doby, kdy bez sebe Ilona Csáková (53) a Ivana Gottová (48) nedaly ani ránu. Poprvé se potkaly na konci roku 2001 v Divadle Broadway. Ilona začínala zkoušet muzikálovou Kleopatru a Ivana pracovala ve zmíněném divadle jako produkční. Jiskra přeskočila okamžitě a brzy z nich byly nerozlučné kamarádky.

„Doba bujarých mejdanů, společných výletů a večeří už je sice pryč, ale stále zůstáváme v kontaktu. Když mi to čas dovolí, vzpomínám na ty časy s nostalgií a slzou v oku. Dnes jsme obě v první řadě mámy. Opět máme společná témata a sdílíme podobné starosti,“ svěřila Super.cz Ilona, která nedávno zhubla dvacet poporodních kil a vrací se naplno ke zpěvu.

Intenzivnímu kontaktu mezi letitými kámoškami nebrání ani vzdálenost mezi Prahou a Brnem, kam před čtyřmi lety Ilona odešla za rodinným štěstím. „Vídáme se sice méně, ale na telefonu jsme stále. Víme o sobě, a to je podstatné. Ivana s rodinou u nás byla několikrát na návštěvě. Já při svých cestách do Prahy zase navštěvuju Bertramku,“ dodala Ilona.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám