Hlavní obsah
Článek

Legendární hlasatelka a moderátorka Saskia Burešová (77) vypadá i tři roky před sedmdesátkou bezvadně. Jen málokdo by řekl, že je tomu už čtyřicet let, kdy poprvé promluvila na diváky z televizní obrazovky.

Ač přibývající léta nezastaví, pořád o sebe pečuje natolik, že se jí známky stárnutí daří skvěle maskovat také svěžestí a neutuchajícím optimismem.

Nyní Saskia dospěla k tomu, že je ten nejlepší čas napsat o sobě knihu. Světlo světa tak spatřila knížka Vítka Chadimy s názvem Co jsem ještě neřekla, kterou Burešová slavnostně pokřtila.

"Není to klasická autobiografie, ale knížka plná střípků ze života, práce, koníčků a třeba i dopisů od diváků. Prostě taková všehochuť,“ okomentovala nové dílo jedna z kdysi nejoblíbenějších hlasatelek Saskia Burešová, která v knize prozradila i to, jak na sobě neustále pracovala.

„Divák by samozřejmě nebyl zvědavý na ufuněnou hlasatelku, tak jsem na sobě zapracovala. Správná technika dýchání pomáhá i při trémě, ale současně i sama tréma pomáhá, ale musí jít o takovou, která přináší jisté soustředění, a ne paniku. Ale o tom všem i mnohém jiném si přečtete v knížce, víc nechci prozrazovat,“ uzavřela s úsměvem Burešová, jejíž knihu pokřtili Yvonne Přenosilová, Petra Černocká a Vlastimil Harapes.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám