Hlavní obsah
Adam Chromý
Článek

Neúspěšný účastník VyVolených Thomas Castello je až po uši zamilovaný do peroxidové blondýny Silvie Řehákové, která rozhodně nepatří ke slušně vychovaným dívkám. Její chování na veřejnosti je opravdu pohoršující.

Nestydatá Silvie, která má zkušenosti i s pózováním na erotických fotkách, je navzdory své divoké minulosti pro Thomase ideální partnerkou. VyVolený odpadlík si ji nemůže vynachválit a prožívá s ní lásku jako trám, jakou mu prý kolegyně z reality show Zdenička nemohla nabídnout.

Samozvaná zlatokopka Silvie mu hned skočila kolem krku a zdá se, že se jí jen tak nezbaví. Jiný potenciální ženich totiž není na obzoru, protože chování Řehákové není pro muže toužící po pevném svazku vyhovující.

Když se měla Silvie na castingu předvést v nejlepším světle, skončila na zemi s nemravně roztaženýma nohama. Překvapivě se ovšem nejednalo o výběrové řízení na roli ve filmu pro dospělé, ale konkurz na VyVolené, kam se Silvie naštěstí nedostala. Takové psí kusy teď může předvádět jen v soukromí svému buldokovi, kterého dnes čeká v přímém přenosu na Prima love návrat do vily.

Reklama

Další články

Načítám