Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Jihoafrická topmodelka Candice Swanepoel (35) vystoupala na pomyslný modelingový olymp. Jedna z nejobletovanějších modelek současnosti se stala hlavní hvězdou velkolepé výroční přehlídky luxusní andělské značky Victoria's Secret.

Kráska se po mole prošla v podprsence Fantasy Bra za astronomických 10 miliónů dolarů (v přepočtu asi 200 miliónů korun). Jedna z nejdražších podprsenek všech dob byla zdobena safíry, diamanty a obrovským, dvaapadesátikarátovým rubínem.

Modelku po celou dobu ostřížím zrakem hlídali dva bodyguardi. „Něco tak cenného jsem na sobě nikdy neměla,“ přiznala před přehlídkou atraktivní kráska s tím, že je poctěna, že si andělská značka vybrala právě ji.

Candice sice přiznala, že byla pekelně nervózní, přehlídku ale zvládla bravurně a sklidila obrovský potlesk. Dlouhonohá blondýnka nafotila pro luxusní značku už několik kampaní.

Ne vždy se ale o ní mluvilo v superlativech. Stačilo málo a skvěle našlápnutou kariéru zabrzdily problémy s anorexií. Na několik let starých fotkách totiž vypadala opravdu nezdravě vyhuble. Naštěstí si ale včas uvědomila, že tudy cesta nevede a radikálně změnila svůj život. V současnosti je vše v naprostém pořádku a Candice se může pochlubit vysportovanou postavou, za kterou vděčí pravidelné, zdravé stravě a cvičení.

Reklama

Další články

Načítám