Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Letošní Česká Miss Gabriela Kratochvílová (34) se na týden stala posilou rádia Frekvence 1. Že netrpí žádnými hvězdnými manýrami, dokazuje i to, že do vysílání vstávala v půl páté ráno. Co o ní v rádiu říkají? Prostě vyniká. Nejenže nosí krátké vlasy, ale také má úžasný smysl pro humor a je dochvilná.

„V pondělí jsem měla nástup do rádia na osmou, ale já dorazila už před šestou. Když do Ranní show, tak ráno,“ směje se Gábina, která si aktuálně užívá moderátorský kurz na Frekvenci, který získala jako jednu z cen pro vítězku České Miss.

„Taky jsem díky tomu spadla rovnýma nohama do vysílání a už první den mě Libor Bouček (43) odvážně nechal přečíst počasí.“ Další den proběhl ve znamení přípravy na čtení vlastních zpráv. „Nejde o to odrecitovat informace jako básničku, musíte myslet na to, že je říkáte lidem,“ vysvětluje milá královna krásy.

Gábina se také seznámila s Dámským klubem. Bezprostřední moderátorky Linda Finková, Aneta Christovová a Vlaďka Pirichová Gábinu zasvětily nejen do tajů moderování, ale také do svého intimního života. „Vidím, že se mám rozhodně na co těšit!“ řekla Gábina, která se mimo jiné vyzpovídala na téma závislost na slevách.

Reklama

Další články

Načítám