Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

Každá žena má mnoho tváří. Umí být něžná a křehká i žhavě svůdná. A jak snadno vystřídat image? Jednoduše. Stačí vyměnit oblíbenou bílou podprsenku za černý kousek a rázem je z vás žena vamp! A protože víme, jak je těžké najít krásné prádlo, které seženete i ve větších velikostech, udělali jsme průzkum za vás.

Proměňte se v femme fatale!

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Plný dekolt a černé prádlo – to je kombinace, které neodolá žádný muž. Zahoďte předsudky a zkuste odložit klasické bílé prádlo stranou. Oblékněte sexy černou a ukažte svou sexy stránku. Vybrali jsme pro vás ty nejkrásnější a ženami nejoblíbenější černé podprsenky. Co jim říkáte?

Velká prsa: Dopřejte jim luxus!

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Máte velká ňadra? Sáhněte po kousku, který prověřily obdařené ženy před vámi! Luxusní vyztuženou podprsenku si zamilovaly nejen pro její krásný vzhled, ale především pro její pohodlný střih a precizní zpracování. Boční kostice, vyšší střed a pevná ramínka zajistí, že bude vše držet na svém místě. Co na tento luxusní kousek říkáte?

Dráždivé detaily

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Hledáte extra sexy prádlo? Zkuste podprsenku se svůdnými průsvitnými vsadkami! Speciální střih košíčků zajistí dokonale tvarovaný dekolt a originální průsvitná síťka podtrhne váš sexy vzhled. Tento luxusní kousek je jako dělaný pro velká ňadra, kterým poskytne tu správnou oporu. Kombinace plného dekoltu, saténového vzhledu a průsvitných částí – kdo by vám odolal?

Pohodlí i svůdnost pro plné tvary

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Od kvalitní podprsenky čekáte správnou oporu, pohodlí a navíc krásný vzhled? Podprsenka Havana je pro vás ta pravá! Široká ramínka, propracovaný střih a pohodlí – to je recept na dokonale tvarované poprsí a celodenní komfort. Zajímavý detail v podobě průhledného elastického tylu dodává tomuto kousku šmrnc – co myslíte?

Když nedáte dopustit na krajku

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

I milovnice krajky si přijdou na své. Pokud chcete svůj dekolt zahalit do svůdné krajky, cítit se sexy a pohodlně, sáhněte po podprsence Delfina. Tento kousek je jako dělaný pro opravdu velká prsa. Speciální materiál, padnoucí střih a široká ramínka jsou pro plné tvary to pravé. Dopřejte si krajkový luxus a užijte si pocit výjimečnosti!

Další články

Načítám