Hlavní obsah
Článek

O fešném herci Jánu Koleníkovi se v posledních letech mluví jako o největším slovenském sexsymbolu. Urostlého frajera teď budou moci vídat diváci i u nás ve velkolepém retro seriálu První republika, jehož natáčení už je v plném proudu.

Ján, po kterém zatím marně touží řada slovenských dívek a žen, si zahraje hlavní roli Vladimíra Valenty. Má být prototypem něžného drsňáka, gentlemana a kladného hrdiny.

A jak to má tenhle krasavec s češtinou? „Jak se jen dá, snažím se mluvit česky. Na Slovensku v divadle se musím zase přeprogramovat do mateřštiny, takže teď trpím tak trochu jazykovou schizofrenií,“ svěřil Ján, který na Slovensku září v seriálu Panelák a sbírá jednu cenu popularity za druhou.

Záhadou je však hercovo soukromí, které si střeží. Od doby, kdy prorazil, je překvapivě stále single. O tom, jak to má fešák s ženami a muži, se říká u našich východních sousedů ledacos. On sám stále dokola opakuje, že je spíše samotář, užívá si svobody a jeho vysněná žena by měla být vtipná a mít nadhled. Nepřipadá vám, že už to trvá nějak dlouho?

Reklama

Další články

Načítám