Hlavní obsah
Článek

Mezi těmito fotkami jedenapadesátileté herečky Pavly Tomicové je rozdíl přesně deseti let. Karvinskou rodačku a držitelku ceny Alfréda Radoka z roku 1999 za ztvárnění Maryši většina poprvé zaznamenala jako psycholožku Kulkovou v dnes už kultovním filmu Nuda v Brně (2003). Dnes si bez ní nedokážeme představit hned několik seriálů.

Pavla Tomicová vešla do povědomí lidí především jako představitelka komických potrefených ženštin v seriálech Bazén, Ulice a naposledy v Gymplu. Během deseti let se nám ovšem pěkně zakulatila, což ovšem rolím, které tak sugestivně ztvárňuje, není vůbec na škodu. Ještě před pár lety se pokoušela hubnout, ale zdá se, že s přibývajícím věkem se na diety vybodla. Přesvědčte se sami.

O soukromí jedné z mála velmi svérázných komiček se toho moc neví. Pavla je matkou dvacetiletého syna Adama a dvanáctileté dcerky Anežky, které vychovává v Hradci Králové, kde je v angažmá. Je šťastně vdaná a stěhovat do Prahy se nechystá. „Hradec je báječné město pro život. A i když z něj nepocházím, stala jsem se patriotkou. Myslíme si s manželem, že adresu svého domova už nikdy nezměníme,“ prozradila před časem.

Reklama

Další články

Načítám