Hlavní obsah
Článek

Krásná Monika Leová (32) už za pár dní odlétá na Filipíny, kde bude bojovat o titul Miss Earth. I když šance je velmi malá, protože úřadující královnou je Češka Tereza Fajksová, letí pečlivě připravená.

Do kufru si Monika Leová od návrhářek Jaroslavy a Dominky Sedláčkových zabalí čtvery dlouhé večerní a troje krátké koktejlové šaty. Na velké finále se Monika Leová chystá v zářivě rudých šatech. Na šaty bylo spotřebováno 80 metrů tylu.

„Z šatů na velké finále jsem nadšená, jsou výjimečné, podobné jsem v historii České Miss nezaznamenala. Materiál je vzdušný, skoro mi přijde, jako bych na sobě nic neměla. Když se otočím a pohrávám si s šaty, krásně se vlní díky spodnímu lemování," prozradila Monika.

"K šatům si představuji vyčesané vlasy a velmi výrazné náušnice. Třešničkou na dortu jsou odkrytá záda, která rafinovaně odhalují "sexy" stránku, protože jinak jsem celá celičká zakrytá," upřesňuje Leová.

Součástí prezentace dívek v soutěži je také ekologický model, který Monice zapůjčila Střední škola oděvního a grafického designu v Lysé nad Labem. Model Múza je inspirovaný vodou. Jednou z disciplín na všech významných světových soutěžích je předvedení národního kostýmu. Monika zvolila lidový oděv inspirovaný českým folklórem.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám