Hlavní obsah
Článek

Bývalá Miss ČR Jana Doleželová (42) tvrdí, že je momentálně nezadaná a zuří nad články, které ji vykreslují jako zlatokopku brousící si zuby na ženáče. Vadí jí především nařčení, že exposlance Davida Šeicha (Super.cz ji s ním nachytal na festivalu v Karlových Varech), jenž je podle informací jednoho společenského týdeníku ženatý a má dítě, odvedla od rodiny.

"Nemám momentálně žádný vážný vztah. Po devíti letech partnerství si chci odpočinout. To, že se ve společnosti pohybuji s muži, je normální. Kdybych chodila na párty jen se ženami, asi by na tom bylo něco divného," řekla s úsměvem Super.cz Doleželová.

Vztah s ženatým poslancem popírá. "Moje advokátní kancelář poslala už poněkolikáté do redakce týdeníku, který mě neustále poškozuje, dopis s výstrahou, minule byl článek z jejich serveru stažen, uvidíme, jak to dopadne tentokrát. Ten pán, o kterém se psalo, má už několik let v občance napsáno 'rozvedený'. Dítě má z manželství, které je dokonce šest let rozvedené. Poškozuje mě to," říká rázně bývalá královna krásy, která se nyní věnuje především farmacii a vlastní několik lékáren. Není ale přinejmenším trochu divné, že Jana ví, co má Šeich napsáno v občance?

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám