Hlavní obsah
Článek

Bez chlapecké kapely Backstreet Boys si diskotéky 90. let dokáže představit jen málokdo. Kluci ustáli krizi a vracejí se na scénu, která se ovšem za dvě dekády pořádně proměnila.

Když Nick Carter, Kevin Richardson, Howie D., Brian Littrell a A. J. Mclean v roce 1995 zazpívali song We've Got It Goin' On, šílely z nich fanynky po celém světě. Z pětice Američanů se stal kult a jejich plakáty zaplavily dívčí pokojíčky. Backstreet Boys prodali přes 100 miliónů alb, a stali se tak nejúspěšnější chlapeckou kapelou historie.

Se slávou se ovšem kluci v době, kdy jejich publikum dospělo, odmítli rozloučit. Backstreet Boys se snažili reagovat na hudební trendy, ale když přišli s „dospělejší“ muzikou, nesetkali se s davovým úspěchem jako v případě svých prvních popových hitů. Kluci, dnes již tedy pánové, se ovšem nevzdávají a z hudební scény odmítají definitivně zmizet.

Backstreet Boys v Madridu představili své nejnovější album In A World Like This, na jehož nahrávání se opět setkali s Kevinem Richardsonem, který kapelu před časem opustil. Při pohledu na ně je zřejmé, že uplynula spousta času, ale 18 let se na každém projevilo jinak. Zatímco A. J. připomíná zarostlého teroristu, Brian je stejně nevinně sladký jako na počátku kariéry.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám