Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Už to dávno není ten drobný střízlík, kterého jsme znali z první řady talentové soutěže SuperStar. Tomáš Savka zmužněl a někdo by dokonce mohl říct, že nakynul.

Když muzikálový herec a zpěvák dorazil na otvíračku obchodu s designovým nábytkem, tak bylo na první pohled zřejmé, že se nachází v období před dietou. Nepomohla mu ani skutečnost, že svá kila kryl v obleku, který bývá vůči nedostatkům postavy většinou milosrdný.

„Nemám čas na diety. Mám spoustu práce a výdej je veliký a podle toho taky doplňuji ten příjem. To se musí vykompenzovat," komentoval s úsměvem ve tváři svou postavu Savka.

Je ale přece jen naděje, že se Savka brzy dostane zpět do formy. Příští rok v březnu ho čeká v Ostravě premiéra muzikálu Evita a na prosinec má zpěvák už také velké plány. „14. prosince budu mít v Divadle v Rytířské vánoční swingový koncert, budou to americké standardy," nechal se slyšet zpěvák.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám