Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Miss Earth 2012 Tereza Fajksová (34) není jen naivní misskou, která se umí jen procházet po přehlídkových molech a smát se do objektivů fotoaparátů, ale i ráznou dívkou, která se v případě nouze nebojí přiložit ruku k dílu a pomáhat ostatním.

Půvabná blondýnka je momentálně na Filipínách, které zpustošil ničivý tajfun Haiyan. Ač Fajksovou ničivý živel nezasáhl přímo, ihned se zapojila do pomoci postiženým lidem.

„Dnes pracujeme společně na pomoc obětem tajfunu! Tvrdá práce, ale doufám, že trochu pomůže, jídlo a voda pro všechny,“ napsala na sociální síti misska, která se zúčastnila třídění humanitární pomoci pro postižené obyvatele Filipín.

Misska s pomocí ostatním neváhala. Ne každý měl totiž takové štěstí jako ona. „Chtěla bych poděkovat všem těm, kteří měli o mě starost. Jsem na Manile, takže tajfun se nám vyhnul. Pár zlámaných stromů, velký vítr a déšť. Což není nic tak hrozného. Ale bohužel ne všichni z nás na Filipínách měli takové štěstí,“ dodala kráska, která všem dokázala, že se titulem Miss Earth nehonosí náhodou.

Související témata:
Tajfun

Reklama

Další články

Načítám