Hlavní obsah
Článek

Zpěvačka Tereza Kerndlová (37) si naplno užívá slunečních paprsků a účinků léčivého Mrtvého moře, kde společně s manželem Reném prožívá jednu ze svých krásných dovolených.

Fanouškům se na sociální síti nedávno pochlubila svůdnou fotkou nahoře bez a vzhledem k tomu, že zpěvačka své namlsané fanoušky vždy velmi ráda potěší, další sexy fotky na sebe nenechaly dlouho čekat.

Kráska se tentokrát jako pružná kočička protahovala na pláži jen v tílečku a vzhledem k tomu, že se celá pomazala léčivým bahnem a chvilku předtím se labužnicky máčela ve vodách Mrtvého moře, netrvalo dlouho a v mokrém tílku se jí začaly rýsovat bradavky.

„Stále u Mrtvého moře, voda 28°C, vzduch 34°C, ve čtvrtek Jeruzalém,“ vzkázala na sociální síti Tereza. Jelikož se sličná zpěvačka přesouvá do svatého města, jednalo se nejspíš o poslední rajcovní fotky z prosluněné dovolené. Teď už na ni čekají procházky po tamních památkách, a protože v Jeruzalémě není vhodné ukazovat ani odhalené ramínko, natož ještě něco více, mají všichni Terezčini fanoušci prozatím utrum.

Související témata:
Jeruzalém

Reklama

Další články

Načítám