Hlavní obsah
Článek

VyVolená Romana by už opravdu měla dostat zámek na ústa. Občas totiž zapomíná, že její slova slyší televizní diváci, a ne jen sousedky na zápraží.

Co na srdci, to na jazyku - tímto heslem se nejspíš Romana řídí a při veřejných debatách neudrží žádné tajemství. Ve vile se už stačila rozpovídat o svých zkušenostech s tvrdými drogami a teď udělala ostudu i svým příbuzným. Její sestra má teď z ostudy pořádný kabát.

„Ségra v hospodách sbírala skleničky. Když to její manžel doma zjistil, chodil je vracet,“ pustila si Romana pusu na špacír. Nebýt jejího uvědomělého švagra, šlo by o trestný čin, z něhož sestru přímo obvinila.

Odnášení sklenic z hospody ovšem není v Česku žádnou vzácností. Když byla Lucka v dobré náladě, kuchyň svých rodičů prý obohatila o 18 kousků z hospodského inventáře. Odnese si něco na památku i z vily VyVolených?

Romana se v reality show dostala pořádně daleko a od pěti miliónů ji už dělí jen pár kroků. Pokud ustojí páteční Super Duel, budou ji od velkého finále dělit pouhé dva týdny - o absolutním vítězi reality show se rozhodne 29. listopadu.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám