Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Už ke svým sedmnáctým narozeninám dostala Monika Bagárová (29) auto, řídit ho vzhledem ke svému věku ale pochopitelně nemohla. To vše se ale nyní změnilo. Monika se čerstvě stala držitelkou řidičského oprávnění.

„Musím přiznat, že vše, co dělám, mě naplňuje a nabíjí. Jediné, co mě občas trochu štvalo, že jsem musela mé blízké prosit, aby mě někam zavezli. A tak jsem si řekla dost a rozhodla jsem se jít do autoškoly,“ uvedla Monika, která právě obdržela řidičské oprávnění. „Nebojím se jezdit běžně po Brně a nemám problém se vydat ani do Bratislavy. Do Prahy po D1 jsem se ale ještě neodvážila. Vzhledem k jejímu aktuálnímu stavu, uzavírkám a komplikacím si na tuhle jízdu netroufám," říká princezna SuperStar.

V posledních dnech se Monika Bagárová pustila se vší vervou do své druhé největší vášně, kterou je móda a design. Vznikla tak limitovaná kolekce pěti set kusů hodinek podle návrhů Moniky a designérů.

Reklama

Další články

Načítám