Hlavní obsah
Článek

V krvi jí koluje anglická i italská krev, narodila se v Japonsku a svou první reklamu natočila už v pěti letech. Na střední škole začala s modelingem. Randila například s Frankem Sinatrou a Stevenem Spielbergem. Celosvětově ji proslavil až seriál Dallas. Řeč je o někdejší sexbombě se zálibou v plastické chirurgii Victorii Principal.

Dnes se Victoria straní veškeré pozornosti médií. Před kamerou stála naposledy před třinácti lety. Pojďte si s námi zavzpomínat na doby sladkých začátků, kdy se rok před vážnou autonehodou čerstvě osmnáctiletá čekatelka na filmovou slávu živila modelingem. Na fotkách v bílých bikinách byste budoucí seriálovou hrdinku Pamelu možná ani nepoznali.

Co následovalo? Získala titul Miss Miami, objevila se v Playboyi a snažila se prorazit ve filmu. Hvězdnou slávu si vychutnávala zejména oněch devět let (1978- 1987), kdy hrála Pamelu Barnes Ewingovou ve slavné seriálové sáze Dallas. Žádná z dalších pozdějších rolí ve filmu a televizi už jí tak masovou popularitu nepřinesla. Victorie byla dvakrát vdaná a je bezdětná.

Reklama

Další články

Načítám