Hlavní obsah
Článek

Tereza Pergnerová (49) má za sebou období, kdy jí víc než vlastní dítě zajímaly tvrdé drogy. Ocitla se na samém dně, z něj se však vlastními silami dokázala dostat zpět na výsluní a nyní s přítelem vychovává již dvě své děti. Není proto asi divu, že se jí nesmírně dotklo, když si ji po tolika letech abstinence vzal do úst jeden pubertální afektovaný hošík. A pěkně mu to nandala!

Mládenec Jan Zelenka pracuje v jednom rádiu jako moderátor. V pondělí byla tématem dne devadesátá léta.

Hned po Zelenkovi měla přijít na řadu Tereza Pergnerová, načež chlapec, jehož vystoupení vyvolávají spoustu nenávistných komentářů, se rozhodl, že bude vtipný, i když o devadesátkách si v omalovánkách asi moc nepočetl.

„Zelenku nenapadlo nic jiného, než říct do éteru: ‚Zajímal by mě její recept na domácí perník,‘ “ napsal nám rozhořčený posluchač. Zelenka tím pochopitelně narážel na známou drogu, na níž dříve moderátorka prý také ujížděla.

To ale neměl dělat. Hned poté se ve studiu prý strhla hádka, při níž milému Honzíkovi moderátorka dala co proto. „Rozčilovala se na něj, co si to dovoluje říkat do rádia, že o devadesátkách nic neví a ať si na ni dá pozor,“ dozvěděli jsme se zase přímo z útrob rádia.

„Směju se doteď,“ reagoval na incident Zelenka, který evidentně stále nepochopil, že opravdu nebyl vůbec vtipný…

Reklama

Další články

Načítám