Hlavní obsah
Článek

Je to on, nebo ne? Celý den předevčírem příznivci VyVolených neřešili nic jiného než článek Super.cz, v němž jsme jako první uveřejnili fotografii z gay porna, na níž byl chlapec až příliš nápadně podobný Honzovi Podzimkovi. Půlka národa v něm VyVoleného poznala, ta druhá, která mu fandí, tomu nechce věřit. Podívejte se na video, v němž se produkce Honzy bez obalu na erotický film zeptala!

„V dotazníku, než jsem nastupoval do vily, jsem odpovídal na otázku, jestli jsem někdy točil porno nebo nějaká erotická videa. Odpovídal jsem ne, a tak to je. Nikdy jsem nic ani s holkou, ani s klukem nenatáčel. Nikdy bych s klukem nic ve stylu gay porna nenatočil, s holkou možná jo,“ prohlásil sebejistě, ale ne příliš nepřesvědčivě Honza do kamery a poslal svým zamilovaným fanynkám úšklebek, který měl být asi sexy.

Už při předcházející hře na pravdu natáčení porna ostře odmítl s tím, že právě proto se ve vile nesprchuje nahý, aby mu to snad v budoucnu neohrozilo práci. Nahého jsme ho přitom viděli už několikrát.

Jenže po téhle hře byl strašně špatný, uzavřel se do sebe, a když z něj chtěla Eva vymámit, co se mu stalo, odpověděl jí, že jí to řekne, až vylezou z vily. Fanoušci pořadu z toho usuzují, že začal tušit, že na něj asi něco prasklo, a snaží se to utajit, aby mu přiznání neohrozilo šanci na výhru pěti miliónů.

Super.cz se celé pondělí ozývali lidé, kteří buď identitu Honzy potvrzovali, nebo naopak psali, že jde o někoho jiného. Podle jedné ze čtenářek dvojník Honzy má být jistý mladík z Liberecka, který se podobnou prací živí dosud. Jiní se zase vydávali za Honzovy blízké, kteří jeho tělo dobře znají, a vykoumali, že v pornu vystupuje opravdu on, jen je tam mladší.

Že by měl ale někdo stejný nos, uši, tvar tváře, podobné zuby a i některé pihy jako Honza? Uvidíme, zda časem Podzimek, jehož matka veřejně zesměšnila Vladka kvůli jeho homosexuální orientaci, nekápne božskou.

Sám se prý tento mládenec, který v reálu údajně střídá jednu dívku za druhou, chová v soutěži velmi podivně, a diváci ho proto ze sexuální jinakosti obviňují ve velkém.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám