Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herečka Jaroslava Hanušová stále leží v nemocnici po amputaci nohy. Je bez peněz a neví, jak bude žít dál. Její blízcí kamarádi Petr Čtvrtníček a Jiří Lábus dostali nápad. Rozhodli se uspořádat představení, kde pro ni seženou finanční prostředky.

"Když jsme se to dozvěděli, okamžitě jsme hledali způsob, jak pro ni něco udělat," prozradil Čtvrtníček. Ivánku, kamaráde, můžeš pomoct Jaruš? Legendární představení Petra Čtvrtníčka a Jiřího Lábuse se vrací na pomoc.

"Jarce Hanušové, které museli lékaři amputovat nohu, Ivánek, kamarád, vystoupí v kompletní historické sestavě už 12. prosince v Malostranské besedě. Po představení bude bigbítová afterpárty v čele s Leošem Nohou a jeho hosty. Vstupné je 800 korun a celý výtěžek půjde na vozík a zdravotní pomůcky pro Jarku Hanušovou," upřesnili Lábus a Čtvrtníček.

V představení nebude chybět černý humor. Když ale pomůže, není co řešit. Během večera se totiž bude dražit bota Hanušové.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám