Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

Krajka – materiál, který ženy milují a muži z něj šílí. Nikdy nebudete tak sexy jako právě v krajce. Myslíte si, že se krajkové prádlo hodí jen pro zvláštní příležitosti? Vyvedeme vás z omylu! Oblečte sexy krajkové prádlo a ukažte svou svůdnou stránku.

Krajka pro prsa všech velikostí

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Krajkové prádlo si můžete dopřát, ať už nosíte prádlo jakékoliv velikosti. Na Astratex.cz najdete široký výběr spodního prádla pro ženy všech tvarů i velikostí. Podívejte se na svůdné krajkové podprsenky, které si zamilovaly ženy před vámi a nechte se inspirovat! Najdete zde kousky pro velká i menší prsa – určitě si přijdete na své.

Sexy kousek nejen pro nevěsty

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Luxusní bardotka potažená výšivkou podtrhne vaši ženskost a vy se budete cítit nepřekonatelně sexy. Střih bardot prsa pozvedá a vytváří tak plný a krásně tvarovaný dekolt. Ramínka můžete odepnout a svádět nejen krásným dekoltem, ale i odhalenými rameny. Tento luxusní a precizně zpracovaný kousek pořídíte hned ve třech barvách! Tento týden za akční cenu!

Přizpůsobí se každé ženě

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Která žena by netoužila po dokonale tvarovaném dekoltu? Podprsenka Gabriela je praktický kousek, který ocení ženy s většími i menšími ňadry. U menších velikostí nabídne vyjímatelné vycpávky a ve všech velikostech nabízí padnoucí střih, který dá vašim vnadám perfektně zakulacený tvar. Průsvitný krajkový díl vám dodá šmrnc. Co na ni říkáte?

Pochlubte se plným dekoltem!

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

V dekoltu byste potřebovala pár centimetrů navíc? Sáhněte po sexy push-upce! Tento luxusní kousek si vás získá nejen praktickým push-up efektem, ale především svým unikátním vzhledem. Díky něžné vyšívané krajce a zajímavému zdobení košíčků budete působit žensky a křehce. Proměňte se v něžnou vílu a okouzlete svůdným dekoltem ještě dnes!

Když jde komfort a sex-appeal ruku v ruce

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Chcete se cítit pohodlně a sexy zároveň? Podprsenka Stefania je pro vás jasnou volbou. Speciální střih košíčků vytvaruje vaše vnady do kulata a vyšší střed společně s pevnými ramínky zajistí dokonalé pohodlí. A díky průsvitné květinové krajce se budete cítit sexy. Sexy je žena, která se tak cítí!

Další články

Načítám