Hlavní obsah
Karen Mchitarjan
Článek

Česká Miss 2011 Jitka Nováčková (31) a Česká Miss World 2011 Denisa Domanská (32) jsou hravé. A stačí jim k tomu opravdu málo. Během focení kampaně se tak rozdivočily, že je nešlo zastavit. Vůbec jim přitom nevadilo, že na koupališti v pražských Kobylisích nejsou samy.

Den na koupališti si dívky náležitě užily. Došlo i na nefalšovanou bitvu o osvěžení pod vodním hřibem. Denisa se přiznala, že je ve svém živlu. „Vodu miluju, dokonce mám potápěčský kurz. Už se těším na dovolenou. Letos jedeme s rodinou do Itálie a na potápění se chystám. Myslím, že moje plavky od Aquily dostanou pořádně zabrat, jiné totiž stejně nemám,“ směje se mladá kráska, která se předtím zjevně koupala v Evině rouše.

Domanská, která je českou nadějí v soutěži Miss World dokonce prozradila, s čím tam chce zabodovat. „Předvedu tam náš tradiční kroj. Vzhledem k tomu, že pocházím z oblasti Kyjova, mám svůj vlastní. A mám k němu dokonce boty po babičce. Ty jsou skoro sto let staré. Doufám, že mi přinesou štěstí. Odmaturovala jsem a dostala jsem se na vysněnou školu. Budu studovat zubní lékařství na Karlově univerzitě. Kromě cestování a zábavy mě čekají i studijní povinnosti,“ svěřila se s dalšími plány do budoucna Denisa.

Reklama

Další články

Načítám