Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herečka Drew Barrymore (38) čeká třináct měsíců od porodu dcery Olive dalšího potomka. Půvabná Drew zatím prožívá bezproblémové těhotenství a na další děťátko se už moc těší.

Herečka už je v pokročilejším stadiu těhotenství, ale ani to ji neodradilo od toho, aby se svým manželem Willem Kopelmanem nevyrazila aspoň na skok do společnosti.

Drew si oblékla dlouhé bílé šaty, ve kterých přítomným fotografům ukázala roztomilé těhotenské bříško. Krásná herečka vypadala po boku svého manžela velmi šťastně a zamilovaně.

Ač otěhotněla poměrně brzy poté, co přivedla na svět dceru Olive, evidentně se jí poštěstilo přesně to, co plánovala dlouho dopředu. Herečka se totiž nikdy netajila tím, že chce hodně dětí, a jelikož už jí táhne na čtyřicet, tak je jasné, že si musela hodně pospíšit.

„Já jsem vyrůstala jako jedináček, a ačkoli to může vyhovovat některým lidem a některým rodičům, my chceme hodně dětí,“ prohlašovala Barrymore. Vypadá to, že ani dvě děti hvězdné herečce stačit nebudou.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám