Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Vlastimil Harapes (67) se po mnoha letech vrátil k tancování. Na jednom z workshopů tanečního festivalu na veletrzích v Brně se potkal i s kolegyní z branže, primabalerínou Adélou Pollertovou (37). A malý průšvih byl na světě.

Při závěrečné zvedačce se od sebe Adéla a mistr ne a ne odlepit. Nebylo v tom však libido, důvod byl prostší. Mistrův knoflíček se zadrhnul v šátku známé baletky a rozháčkovat to byla opravdu fuška. Všechno nakonec dobře dopadlo a program mohl pokračovat.

„S Vlastíkem se známe léta, pojí nás nejen láska k tanci, ale i dvě dévédéčka, které jsme asi jako jediní v oboru vytvořili,“ popisuje Pollertová. Vlastimil Harapes také otvíral Adéle její baletní školu. „Moje baletní škola je pro všechny bez rozdílu věku, váhy a pohlaví. Mám zde děti od tří let a nyní i dvaaosmdesátiletou paní, která se rozhodla „na stará kolena“ začít baletit. Je to úžasné,“ popisuje Pollertová své nové působiště.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám