Hlavní obsah
Adam Chromý
Článek

Minulý týden nastal v reality show VyVolení zvrat, když soutěž musela bez milosti okamžitě opustit seniorka Zdena Regina. Produkci se totiž nelíbilo, že obešla pravidla a odchod si u ostatních vyprosila.

VyVolená čarodějka se stala obětí zúčtování, ale nedostala příležitost vybrat si soupeře do duelu. Tereza Pergnerová jí drsně oznámila, že si má okamžitě sbalit kufr a vilu opustit, protože nehrála fér. Zdena Regina se ovšem domnívá, že se stala obětí spiknutí.

„Ten den jsem pravidla neporušovala. Holky se na mě domluvily, čímž porušovaly pravidla ony. Já jsem myslela, že v pátek si vezmu Reginu do duelu a buď, anebo. Nechala jsem to osudu,“ řekla smířlivě diskvalifikovaná soutěžící. Předčasný odchod ji ale příliš netrápí, protože se mohla dříve shledat s dcerou a vnoučkem.

A komu by Zdena Regina po svém odchodu přála výhru? „K Vladovi mám hodně blízko, ale už to jednou vyhrál. Romana by si to zasloužila jako taková ta žena z lidu, která má srdce,“ dodala žena, která se ve VyVolených příliš dlouho neohřála.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám