Hlavní obsah
Článek

Honza Podzimek (23) je kvůli své vizáži asi nejpopulárnějším soutěžícím mezi dívkami a ženami, aspoň těmi, kterým nevadí, že když otevře ústa, jeho pomyslné kouzlo pomine. Teď je však měl naštvat. Na internetu totiž koluje erotické video pro gaye, v němž účinkuje mladík nápadně podobný Honzíkovi. A jeho fanynky to berou jako zradu!

„Donedávna jsem byla velkou fanynkou svalovce Honzíka z Vyvolených a musím se přiznat, že jsem trochu záviděla Nikol. Nyní je tomu ale naopak, po zhlédnutí tohoto videa jsem naprosto změnila svůj názor na Honzu,“ napsala do redakce Super.cz jedna z dívek.

Ve videu je parta údajných mladých fotbalistů nahá a jednoho po druhém tam obšťastňuje hoch ležící pod nimi. Jeden z aktérů vážně jako by Honzovi z oka vypadl, tvář má podobnou a zuby jakbysmet. Je to ale opravdu on?

„Moc dobře pamatuji, jak prohlašoval, že si musel vydělávat od patnácti let. Teď vím jak! Dále jsem si všimla, jak se smál Regině, když ji Vladko nazval striptérkou,“ zlobí se na svého bývalého idola divačka.

Uvidíme, zda na sebe Podzimek podobnou věc nepráskne. Samozřejmě však ale může jít o podobnost čistě náhodnou…

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám