Hlavní obsah
Článek

I když snem Nikol Trojanové bylo stát se moderátorkou, první z Vyvolených, která si tuto pozici vyzkoušela, byla silikonová Zdenička Soušková. Na přehlídce agentury, specializující se na kurzy pro začínající modelky, se objevila v roli moderátorky spolu s novým milencem Michael Šedou, který se této profesi věnuje už delší dobu Je jasné, kdo jí to zařídil.

Pochválit ji lze za to, že se i přes několik skleniček alkoholu ani jednou nezakoktala. „Táhlo to zní, cítila jsem to,“ svěřila se vizážistka, která Zdeňku líčila. „Je pravda, že jsem si dala panáka, ale myslím, že to vidět nebylo,“ myslí si Zdenička. I když lehce posilněná moderovala vůbec poprvé, jako premiéru to zvládla přinejmenším slušně.

Na akci vystoupil i zpěvák a herec ze seriálu Gympl David Gránský, který moderátorku Zdeničku moc dobře znal, jelikož VyVolené pravidelně sleduje: „Baví mě to víc, než všechny seriály, kde si hrajeme na rádoby skutečný život, zatímco ve VyVolených opravdu je," mínil. A i když v první řadě Vladkovi nefandil, letos by si to podle zpěváka Vladko skutečně zasloužil. „Je jediný, co tam dělá show už od samého začátku," zhodnotil.

Patronkou přehlídky byla modelka a účastnice Vyvolených 2007 Veronika Fasterová. „S agenturou momentálně plánuji navázat spolupráci a to jako lektorka předmětu Modelingová praxe,“ svěřila se.

Reklama

Další články

Načítám