Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Kluci Simony Krainové (51) oslavili jeden a tři roky. Modelka jim uspořádala společnou oslavu se spoustou balonků, kouzelníkem nebo bohatým dětským menu. "Mají narozeniny měsíc po sobě, takže jsme se rozhodli udělat oslavu společnou, je to spravedlivé a i ekonomičtější," řekla Super.cz Simona.

Oslava to byla opravdu pro děti, žádný průvod celebrit se tady nekonal. „Chtěli jsme, aby si to užily hlavně děti. Pozvali jsme naše známé, kteří je také mají, aby si kluci měli s kým hrát,“ objasnila modelka.

Tříletý Max už má prý svoji hlavu, začíná trochu rebelovat a umí vyjádřit, co chce, a co ne. Třeba na svých narozeninách nechtěl spoustu fotografů, takže jsme měli štěstí, že pro nás Simona s manželem Karlem Vágnerem udělali výjimku. A jaké období teď má roční Bruno? "Zajímá ho jenom žvanec, hrozně rád papá," smála se Krainová.

Modelka si prý myslela, že své děti nebude rozmazlovat, ale opak je pravdou. "Jsem úplně jiná máma, než jsem si představovala. Rozmazluju kluky ráda. Ale má to svoje hranice. Když zlobí, tak jim třeba seberu hračky," vysvětlila své výchovné postupy.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám