Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Kolumbijská zpěvačka Shakira (47) je rajcovními videoklipy proslulá. Ve svém posledním počinu s názvem „Rabiosa“ je ještě víc sexy. Opět vsadila na svou ženskost a svůdné pohyby. Tentokrát odvážně tančí po vzoru striptérek u tyče. V současnosti tolik populární pole dance předvádí jen v titěrném černém spodním prádle.

Zbrusu nový videoklip Rabiosa, který znamená v překladu „Vzteklá“, se odehrává v nočním klubu, jímž Shakira prochází v tmavé paruce na mikádo a laškuje s několika mladými muži. Ve své vlastní podobě s dlouhými blond vlasy se pak vlní kolem tyče a nešetří dráždivými pohledy. Tanečně nadaná zpěvačka opět dokázala, že je i ve čtyřiatřiceti v bezvadné formě. Na konci klipu u tyče roztáhne nohy do prvotřídního rozštěpu.

Shakira je nejúspěšnější kolumbijskou zpěvačkou všech dob. Ve světě se prosadila v roce 2001 díky hitu „Whenever, Wherever“. Od té doby výrazně zhubla a natočila řadu úspěšných alb. V roce 2000 začala chodit se synem bývalého argentinského prezidenta Fernanda de la Rúy Antoniem de la Rúou, který ji po roce vztahu požádal o ruku. Svatba se však nekonala, přestože spolu pár vydržel několik let. V současnosti chodí zpěvačka s o deset let mladším fotbalistou FC Barcelony Gerardem Piquém, kterého spolu s jeho spoluhráči nedávno učila na pódiu vrtět zadečky.

Reklama

Další články

Načítám