Hlavní obsah
Adam Chromý
Článek

Miss World Taťána Kuchařová ve StarDance opět potvrdila roli favoritky. Její waltz s Janem Onderem byl tak vášnivý, že Ondřej Brzobohatý v zákulisí nevycházel z údivu.

Taťána je ozdobou tanečního parketu a její vystoupení sledovalo publikum téměř bez dechu. Držitelka titulu Miss World nepodcenila přípravy a výsledek byl na jejím výkonu znát. „Čím pomalejší ten tanec je, tím je náročnější,“ řekla Kuchařová o tréninku waltzu.

S tanečním partnerem Janem Onderem předvedla smyslný tanec a dokonale tak sehráli milenecký pár. Choreografie jim nabídla několik opravdu intimních momentů a Kuchařová s Onderem si je opravdu užívali. Tanec, při němž Taťána nechala diváky nahlédnout i pod šaty, vyvrcholil polibkem na její dekolt, který se v těsných fialových šatech opravdu vyjímal.

„Bylo to nádherné, Honza tentokrát Taťánu skutečně zkrotil,“ nešetřil nadšením porotce Radek Balaš. Kuchařová s Onderem za svůj výkon sklidili 31 bodů a hravě tak postoupili do dalšího kola. Virtuoska Jitka Hosprová však takové štěstí neměla a diváci ji už v příštím kole StarDance neuvidí.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám