Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Blonďatý hodně podivný duel máme zdárně za sebou. Nevyzpytatelná Regina, která za posledních patnáct dní ve vile vyvolala kupu konfliktů, s bohorovným výrazem ve tváři předvedla několikrát týátr hodný prvoligové herečky, se ve studiu o návrat do vily popasovala se slavomankou Evou. S pětasedmdesáti procenty hlasů se potřetí vrátila Eva.

Ulevilo se především Vladovi, který své souputnici z první řady nemůže přijít na jméno. „Chce se mi z ní zvracet, už jenom když ji vidím,“ podotkl na začátku duelu ironicky hysterický kuchtík, který se nedočkal ani odpovědi na svou otázku ze studia, kdy Regina konečně dospěje.

Na přímou otázku Terezy, proč si do duelu vybrala právě Evu, svobodomyslná Regina nejdřív breptala cosi o útoku iluminátů, než se konečně vymáčkla srozumitelně. „Evu jsem si vybrala, protože si myslím, že je pro ni lepší vrátit se do reality nyní, využít svou popularitu a vyřešit problémy, které venku má,“ řekla sebevědomě Regina a poté s pozdravem čau a písní Killing Me Softly na rtech opustila bez loučení s kufříkem v ruce vilu.

„Upřímně řečeno na začátku jsem si trochu hrála. Tušila jsem, že situace, která nastala s Vladem, nastane. Akorát jsem nečekala, že nastane tak brzy. A vrátit se určitě nechci,“ šokovala diváky ve studiu Regina, která mluvila chvílemi jako obyvatelka jiné planety a také zpochybnila systém hlasování: „Je možné, že za vámi někdo ty sloupce jen dosadí a dobře se baví.“

„Káže vodu a pije víno. Nepřišla bojovat o pět mega. Přišla vykládat lidem své názory na život a nikdo už je nechce poslouchat,“ pustila se ve studiu do Reginy Eva, která se od začátku chtěla vrátit zpět.

Evu chtěli po patnácti dnech utrpení s Reginou zpátky všichni obyvatelé vily. Ona dodržela slib a před kamerami se ve studiu svlékla do spodního prádla.  Regině, která se s ostatními loučit nechtěla, se po odtajnění výsledků ulevilo. „Dělala jsem to pro lidi, pro ženy, pro děti, pro svou dceru,“ okomentovala konec své mise nepochopená Regina, jejíž působení ve vile bude stejně nezapomenutelné jako před lety.

Reklama

Další články

Načítám