Hlavní obsah
Adam Chromý
Článek

Všem, kdo sledovali už první řadu VyVolených, je zřejmé, že kontroverzní Regina není součástí stáda a její chování je naprosto nevyzpytatelné. Po osmi letech se situace opakuje a bývalá striptérka je opět černou ovcí odsouzenou k popravě.

Regina vnesla do VyVolených čerstvý vítr a unavené soutěžící začala ve chvíli, kdy urovnali veškeré vzájemné spory, slušně vytáčet. Romanu označila z prasnici, Pavlíně vyčetla, že požírá nebohá zvířátka, a Vladka dokonale rozzuřila kvůli obyčejné zelenině. Není tak divu, že ji soutěžící mezi sebou dál nechtějí. Slyšet krutou pravdu je pro ně totiž podstatně nepříjemnější, než si vzájemně pochlebovat a čekat, až se objeví někdo, kdo chce vilu opustit dobrovolně, jako naposledy Zdena Regina.

Nejkontroverznější a zároveň nejupřímnější soutěžící se v kolektivu, který jí dává najevo její odlišnost, necítí dobře, a tak občas vyhledává samotu. Regina přitom ovšem nedbá pravidel a dělá, co si sama usmyslí. Po ránu se tak vydala s kafíčkem a cigaretou na terasu, přestože ve vile byly zataženy žaluzie. Regina si ovšem poradila po svém a překážku obešla. Navíc ještě stačila na kamery ukázat, že si po zimní bundu vzala jen kalhotky.

Další existence Reginy je ovšem ve vile ohrožena. Soutěžící by totiž po Duelu raději přivítali zpátky nekonfliktní zadluženou slavomanku Evu. Diváci ale sami rozhodnou, zda chtějí sledovat pořádné drama, nebo nudné klábosení partičky náhodných kamarádů.

Reklama

Další články

Načítám