Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

Svatomartinské posvícení – to není jen pečená husa a víno. Nečekejte na svatého Martina na bílém koni a sněhobílou nadílku si zařiďte sama! Co takhle něžně bílé prádélko? Podívejte se na super kousky, které jsme pro vás vybrali. Na své si přijdete, až už nosíte jakoukoliv velikost!

Něžné podprsenky pro prsa každé velikosti

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Sněhovou nadílku můžete přivítat v něžně bílé podprsence, ať už k vám byla příroda štědrá více nebo méně. Astratex.cz myslí na všechny z vás, a proto si na své přijdou dámy s plnými tvary i ty z vás, které potřebují dekolt trošku napumpovat. Podívejte se na kousky, které jsme pro vás vybrali, nechte se inspirovat a udělejte si radost!

Pohodlí i sexappeal

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Pohodlná podprsenka, ve které se budete cítit sexy? Existuje! Hladkou podprsenku Kassidy můžete obléct i pod velmi těsné oblečení a díky padnoucímu střihu a příjemnému podšití se budete celý den cítit jako v bavlnce. Chcete svádět odhalenými rameny? Stačí odepnout ramínka! Co na ni říkáte?

Když chcete extra plný dekolt

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Pokud k vám příroda nebyla nejštědřejší, vsaďte na push-upku! Tento krásný a jednoduchý kousek můžete obléct ke každé příležitosti a vždy oslníte dokonalým dekoltem! Díky bezešvým košíčkům a nižšímu středu ji můžete obléct i pod přiléhavé oblečení s hlubokým dekoltem. Budete neodolatelná!

Luxus pro velká prsa

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

I ženy s opravdu velkými ňadry si mohou dopřát luxus v podobě kvalitního a krásného prádla. Podprsenka Consuela je speciálně navržena pro velká prsa a proto bezvadně padne a nabídne maximální oporu. Díky silnějším ramínkům se vyhnete nevzhledným zářezům a díky krajkovému zdobení se budete cítit sexy. Udělejte si radost!

Jak zkrotit příliš velká ňadra?

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Stačí obléct zmenšovací podprsenku Kristyna! Nevyztužené a pevné košíčky udrží prsa celý den na svém místě, dají jim požadovaný tvar a opticky je zmenší. Konečně se budete moci pochlubit pevnými ňadry! A co je nejlepší? Nabízí dokonalé pohodlí!

Další články

Načítám