Hlavní obsah
Článek

Česká Miss Tereza Chlebovská (33) od svého triumfu v soutěži nepřiznala žádného partnera a stále tvrdí, že je nezadaná. Je to vůbec možné? "Měla jsem přítele, ale nechtěla jsem to říkat. Až si vztahem budu jistá, potom proč to nepřiznat. Ale nechci vysvětlovat, proč jsme se rozešli a co se stalo. Proto o svém soukromí mlčím," řekla Super.cz Tereza. "Momentálně jsem ale stoprocentně single," dodala.

Chlebovská vyrazila s kolegyní Lucií Kovandovou (30) na soutěž Miss Junior, kde zasedly v porotě. Obě si vzaly velmi krátkou sukni, Tereza k tomu ještě přidala sexy top, pod který si nevzala podprsenku. "Podprsenku jsem si nevzala, protože mám hlubší výstřih. Vypadalo by to blbě," upřesnila.

Modelce se v poslední době velmi daří pracovně. Kromě modelingu také moderuje na Primě Ligu mistrů. "Táta je fotbalový rozhodčí, mám k tomu blízko. Dětství jsem trávila na fotbalovém hřišti. Občas jsem chodila na trénink, chtěla jsem zaujmout kluky. Baví mě to, jsem ráda, že to můžu dělat," dodala Chlebovská. Že by tedy neskončila v náručí žádného fotbalisty? "Kdo říkal, že jsem s žádným nechodila? Momentálně ale ne," uzavřela modelka.

Reklama

Další články

Načítám