Hlavní obsah
Článek

Atraktivní Playmate a sexy modelka Tereza Šauerová, která ozdobila březnovou obálku pánského magazínu Playboy, pózuje na dalších hodně rajcovních fotkách. Milovníci spoře oděných slečen si tak opět přijdou na své.

„Focení nebylo ani nijak účelné, spíš pro rozšíření portfolia. Je fakt, že pár fotek je lehce kontroverzních, ale fotografa znám už delší dobu, fotili jsme spolu už poněkolikáté, takže naprostá pohoda,“ svěřila Super.cz krásná blondýnka, která na své dokonalé postavě pravidelně maká ve fitku, a tak má podle svých slov ty nejlepší břišáky ze všech Playmate na světě.

Ač se dostala na titulní stranu pánského časopisu, nabídky se jí zatím paradoxně moc nehrnou. A to má opravdu výstavní postavu a na modeling rozhodně nezanevřela.

„Snažím se využít kontaktů v zahraničí, co se fotomodelingu týče. Tady zřejmě držím prvenství v tom, že jsem Playmate, které se nabídky rozhodně nehrnou. Za tu dobu se nestalo vůbec nic. Ale už mi to za tu dobu přijde spíš k smíchu," dodala kráska, jež se momentálně věnuje hlavně studiu.

„Pracuji na své bakalářské práci s vězeňskou tematikou, takže o zábavu mám postaráno,“ má jasno. Kdo by se chtěl s půvabnou Terezou seznámit, má šanci. Sličná modelka zatím toho pravého nepotkala.

„Už pár měsíců jsem nezadaná a po jisté zkušenosti se vyhýbám žárlivcům,“ naznačila, kteří muži u ní nemají nárok. O tom, že tahle sexy dračice dlouho sama určitě nezůstane, se přesvědčte v naší fotogalerii.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám