Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Petra Němcová (44) se do své domoviny vrací zhruba jednou za dva měsíce. Její kroky většinou míří za rodiči do Karviné a moc se o jejich návštěvách neví.

V poslední době vyráží světově známá supermodelka domů ale ještě častěji, a to oficiálně. Její poslední návštěva byla bohužel ale tak krátká, že by se dala měřit na hodiny a nikoliv na dny. „Tentokrát jsem tady jen na chvíli a moc se tady neohřeju, strávím tady jen jednu noc," nechala se slyšet Petra, která přijela do Prahy prezentovat vlastní kolekci vonných svíček. „Včera jsem fotila kvůli mé kolekci pro Forbes magazín a zítra mě čeká focení ze stejného důvodu na Miami," popisuje svůj náročný program modelka.

Němcová se tedy během této krátké návštěvy nestihla setkat se svými rodiči, kteří bydlí v Karviné. „Tentokrát se neuvidíme, ale oni za mnou naštěstí přijedou na návštěvu na delší čas, tak si to vynahradíme," usmívá se Němcová.

Reklama

Další články

Načítám