Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herečka a zpěvačka Olga Lounová (43) má novou vášeň. Doslova propadla akrobacii. Po rozchodu se zpěvákem Xindlem X si našla novou závislost. "Naprosto jsem z toho unešená. Mám tréningy prakticky každý den. Je to neskutečná dřina, ale hrozně mě to baví," řekla Super.cz Lounová.

"Třikrát týdně cvičím choreografie, dvakrát týdně chodím na thajský box a jednou týdně se ve fitku specializuju na ruce, záda a břicho. Makám jako blázen," říká Lounová.

"Je to hodně silová věc. Aby se člověk udržel na kusech látky nebo hrazdě, chce to vybudovat pořádné svalstvo. Teď už ale relativně všechno zvládám a jsem toho plná," říká zpěvačka. Jestli akrobatické kousky předvádí doma chlapům, tak se partneři Lounové mají tedy na co těšit.

Lounové nedávno vyšla první sólová deska Rotující nebe. Tu Olga pokřtí v divadle Hybernia 14. června. "Předvedeme tam ukázku koncertní show, která bude plná zpěvu i akrobacie. Věřím, že se to bude líbit. Je to něco, co tady nikdo zatím nedělal," dodala Lounová.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám