Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Moderátorka Odpoledních zpráv na Primě Sandra Parmová ukázala svou mladší sestru Adélu. Podoba je opravdu nepřehlédnutelná, byť je mezi nimi pět let rozdíl.

Sandra odletěla svou sestru navštívit do Finska. Adéla tam totiž studuje na univerzitě v Tampere. „Celých pět dní bylo úplně skvělých. Už jen proto, že jsem bydlela u sestry na koleji a spala jsem na matraci hned vedle její postele, a tak jsem se tak trochu vrátila do studentských let," vyprávěla.

"Sestra je úžasná průvodkyně, a proto budu mít na Tampere spoustu krásných vzpomínek. Navštívily jsme tamní rozhlednu, všechny zajímavé kostely a katedrály, prošly jsme se kolem jezer, krmily veverky a díky tomu, že nám maximálně vyšlo počasí, jsme si užily nádhernou podzimní přírodu. Nezapomněly jsme navštívit také Helsinky. Také jsem tam vůbec poprvé ochutnala sobí maso a domácí tmavé pivo z rodinného pivovaru," byla nadšená Sandra.

Byla to typicky holčičí dovolená. Holky se procházely po kavárnách a samozřejmě nechyběly ani závěrečné nákupy. Jediné, co Sandra nestihla vyzkoušet, byla finská sauna. A to ji hodně mrzí. Během dovolené totiž byla nachlazená, a tak nechtěla riskovat, že by se do Prahy vrátila úplně nemocná a nemohla pak pracovat.

A jak se líbili Sandře, která chodí se svým kolegou z Primy, moderátorem Michalem Janotkou, Finové? „To neumím posoudit, protože jsem se po nich vůbec nedívala. Zaprvé mám toho nejlepšího chlapa doma a zadruhé jsem se věnovala jenom sestře, abych si ji za těch pár dní stihla užít," uzavřela.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám