Hlavní obsah
Článek

Ve vile se nálady mění rychlostí blesku. Před pár dny Regina kyprou kolegyni Romanu přirovnávala k padesátileté prasnici, ale záhy se sešly u velmi důvěrného hovoru.

Když došla řeč na sex, po vzájemné nevraživosti nebylo ani památky. Romanu s Reginou totiž trápí stejný problém a konečně našly společné téma. Ostravská matka se tak mohla s bývalou striptérkou podělit o nepříjemné pocity, které způsobuje zanedbávání intimních radovánek.

Romana se totiž sešla v posteli s Vladkem a Honzou a při vzájemném kontaktu se v ní probudily utlačované pudy. Raději tak společné lože opustila a šla na vzduch. „Jak člověk nemá tři měsíce sex, tak je úplně jasné, že ty pudy tam jsou,“ svěřila se Romana a přiznala, že se nestačila sexuálně vybouřit ani před nástupem do reality show.

„Já jsem to před odchodem taky neřešila, bylo to narychlo, neměla jsem ani náladu,“ podpořila ji citlivě Regina a vyzvídala, co s ní sblížení s dvěma kolegy ze soutěže udělalo.

„Nevrnělo mi tam, ale ty city už to potřebují. Já prožívám sex vnitřně, já ho neprožívám jen mezi nohama,“ odhalila Romana svou touhu prožívat intenzivní duševní zážitek. A na videu prozradila i další pikantnosti ze svého soukromí!

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám