Hlavní obsah
Článek

Hana Krampolová (†59), manželka populárního herce Jiřího Krampola (85), se poprvé po brutální aféře objevila na veřejnosti. Krampolovou nedávno dvakrát pokutovala policie v krámcích v centru Prahy, když se paní Hana údajně snažila z obchodů odcizit šminky a další zboží.

Po týdnu se Jiří Krampol s manželkou poprvé ukázali na veřejné akci. Dorazili na otevření nového baru, který vlastní jejich kamarád DJ Uwa a jenž je jen pár kroků od jejich bytu v centru Prahy. "Podle mě to bylo celé cílený útok na naši rodinu. Samozřejmě jsem nekradla. Nejsem zlodějka," řekla Super.cz Krampolová.

Zároveň se s přáteli nyní celé aféře již dokáže i zasmát. "Vlastně by mi ta drogerie měla zaplatit za reklamu. Takovou kampaň asi ještě neměli a konkurence je veliká," usmívá se paní Hana.

Na párty se setkali Krampolovi také s populárním Rudou z Ostravy, který ve svém pořadu na Frekvenci 1 na paní Haně nenechal nit suchou. Se svým pověstným humorem probíral celou aféru a posluchači šíleli smíchy. Ani tady se svým vtípkům nevyhnul. "Hledáme pana Krampola. Asi řeší něco venku s policií," usmíval se Ruda během slavnostního křtu baru. Celebrity nový podnik v centru Prahy symbolicky polily šampaňským.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám